Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Δείτε πως δύο παιδιά σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης υπόπτου


Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και άλλα παιδιά, χθες Δευτέρα σε μια σύγκρουση πολλών αυτοκινήτων στην οποία ενεπλάκη και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας στο Ντέιτον του Οχάιο, ανακοίνωσε η αστυνομία.


Το περιστατικό ξεκίνησε με την αναφορά μιας επίθεσης με μαχαίρι στο Ντέιτον και τη σύγκρουση ενός ανοικτού ημιφορτηγού στο γειτονικό προάστιο Ρίβερσαϊντ περίπου στις 19:30 της Δευτέρας.



Προφανώς ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι έφυγε από το σημείο του εγκλήματος και στη συνέχεια έριξε το όχημά του πάνω σε ένα δέντρο στο Ρίβερσαϊντ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Την ώρα που η αστυνομία του Ρίβερσαϊντ αναζητούσε τον οδηγό του οχήματος, ο ύποπτος έκλεψε ένα SUV της αστυνομίας, έβαλε όπισθεν και έφυγε, ανέφερε η εφημερίδα Dayton Daily News και άλλα μέσα ενημέρωσης.
Ο άνδρας επέστρεψε στο Ντέιτον με το κλεμμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας και έπεσε πάνω σε τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους ένα μικρό λεωφορείο γεμάτο παιδιά, προτού καταστρέψει το SUV κοντά στη βιβλιοθήκη του Ντέιτον.

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τα παιδιά να ουρλιάζουν στο βανάκι, ενώ κομμάτια αυτοκινήτου ήταν διάσπαρτα στον δρόμο. Κάποιοι περαστικοί προσπάθησαν να βγάλουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούσαν από το κατεστραμμένο βανάκι, αλλά κάποια από αυτά είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.



Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο παιδιά πέθαναν, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντέιτον Έρικ Χέντερσον. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τρία παιδιά που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα στο βανάκι υπήρχαν επτά παιδιά.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πολύ γρήγορα, εξήγησε η αστυνομία, καθώς μόλις 12 λεπτά πέρασαν από την ώρα που το ανοικτό ημιφορτηγό προσέκρουσε σε δέντρο στο Ρίβερσαϊντ μέχρι τη μοιραία σύγκρουση στο Ντέιτον.

Ο ύποπτος συνελήφθη και είναι μεταξύ των τραυματιών, επεσήμανε η αστυνομία, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
https://www.protothema.gr/world/article/919496/tragodia-sto-ohaio-duo-paidia-skotothikan-kata-ti-diarkeia-katadioxis-upoptou/