Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Οικογενειακή τραγωδία. Μητέρα φέρεται να σκότωσε το γιο της στη Λευκωσία



Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Γέρι, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μητέρα φέρεται σκότωσε τον 12χρονο γιο της και ακολούθως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Από την απόπειρα αυτοκτονίας η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είναι αλλοδαπή και ο πατέρας του παιδιού, Ελληνοκύπριος.

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της με μαχαίρι και με τον ίδιο τρόπο να αποπειράθηκε ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί. Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ούτε κατάφερνε να ξεκλειδώσει την είσοδο. Όταν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι βρήκε τον γιο του νεκρό και τη σύζυγό του τραυματισμένη.

Στη σκηνή βρίσκονται ανάστατοι γείτονες και συμμαθητής του παιδιού.



Οικογενειακή τραγωδία στο Γέρι – Μητέρα σκότωσε το ανήλικο παιδί της και επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζώη της – Οι πρώτες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία.
Οικογενειακή τραγωδία που σοκάρει εκτιλύχθηκε στο Γέρι…
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, αλλοδαπή μητέρα φέρεται να σκότωσε το ανήλικο παιδί της και ακολούθως να επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άτυχο παιδάκι ήταν αγοράκι ηλικίας 12 ετών.
Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μάνα και παιδί εντοπίστηκαν σε λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα. Η μητέρα βρισκόταν δίπλα από το νεκρό παιδάκι αιμόφυρτη.
Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Στη σκηνή βρίσκεται ήδη ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος.




https://cyprustimes.com/kypros/kinonia/ektakto-mana-skotose-to-paidi-tis-kai-apopeirathike-na-aytoktonisei/

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) στο Γέρι στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αγόρι 12 ετών περίπου, βρέθηκε νεκρό μέσα σε διαμέρισμα με τραύματα από μαχαίρι. 
 
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση μετά από πληροφορία που έφτασε στις Αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική μετέβησαν  στο διαμέρισμα που διέμεναν μητέρα και γιος και κατάφεραν είσοδο μέσα στην οικία.
 
Εκεί εντόπισαν σε λίμνη αίματος το άτυχο αγοράκι και τη μητέρα του αναίσθητη. 
 
Το 12χρονο παιδί φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.
 
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για αυτοψία της σκηνής.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία ήταν παντρεμένη με Ελληνοκύπριο.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.