Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Μεγάλη πυρκαγιά στη ΛεμεσόΛόγω πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή Πάχνας - Μαλλιάς - Κισσούσας, της επαρχίας Λεμεσού, η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο κύριος δρόμος Λεμεσού - Καντού - Πλατρών, παρά το χωριό Κισσούσα, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.


Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν για τις διακινήσεις τους το δρόμο Λεμεσού - Σαϊττά - Πλατρών. Προτρέπονται επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις τους προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 12.00 τη Δευτέρα στην περιοχή Πάχνας - Μαλιάς στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν από τις 11.40, σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των χωριών Μαλιά - Πάχνα. Η πυρκαγιά μένεται σε ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και δέντρα.

 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Επαρχία Πάφου. Επιπρόσθετα έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων των Βρετανικών Βάσεων.  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί με 18 πυροσβεστικά οχήματα και 41 πυροσβέστες. Το Τμήμα Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άτομα προσωπικό καθώς επίσης και 1 γεωργικό ελκυστήρα. Στην πυρκαγιά κατευθύνεται και Βοηθός Διευθυντή Επιχειρήσεων κ.Λ.Λεωνίδου.http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/760346/ektos-elenchoy-i-pyrkaga-stin-ep-lemesoy-enischysi-dynameon