Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Δείτε βίντεο στο οποίο παπάς τραυματίζει μωρό κατά την βάφτισή του



Σε αργία ενός έτους τέθηκε ιερέας στην Ρωσία, αφού μητέρα τον κατήγγειλε ότι τραυμάτισε το μωρό της, προσπαθώντας να το βαφτίσει βίαια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!


Το βίντεο από την συγκεκριμένη βάφτιση, που έγινε στην Γκατσίνα, κοντά στην Αγία Πετρούπολη, προκάλεσε την οργή των πιστών, που μίλησαν για «σαδιστική» βάφτιση από τον Ρώσο ορθόδοξο ιερέα Φώτη Νετσεπορένκο. Στις εικόνες φαίνεται να προσπαθεί να βυθίσει στην κολυμπήθρα, ασκώντας βία, το μόλις ενός έτους αγοράκι που σπαράζει στα χέρια του. 



Η μητέρα του παιδιού είπε αργότερα ότι το παιδί είχε γρατζουνιές και μελανιές στο κορμί, τους ώμους και το λαιμό του, από τις κινήσεις του ιερέα. 

Η 24χρονη μητέρα του μωρού, Αναστασία Αλεξέεβα φαίνεται να προσπαθεί να παρέμβει και να πάρει το μωρό από τα χέρια του ιερέα, που με μένος και μανία, προσπαθεί να το στριμώξει ολόκληρο στην κολυμπήθρα. 



Η ίδια λέει τώρα πως το μωρό της δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, φοβάται τα πάντα και κλαίει συνεχώς. 

«Βαφτίζω παιδιά έτσι εδώ και 26 χρόνια» της είπε μετά ο παπάς, αλλά δεν την έπεισε, καθώς η γυναίκα τον κατήγγειλε όπου έπρεπε.

Ο ίδιος πάντως αμετανόητος, συνέχισε να υπερασπίζεται τις πράξεις του: «Τελικά, τι ακριβώς έγινε; Τίποτα και δεν φταίω καθόλου εγώ. Όλα έγιναν γιατί εκείνη είναι υπερβολικά ευαίσθητη και δεν έχει καθόλου εμπειρία πό εκκλησία. Δεν ήταν έτοιμη για βάφτιση. Το μωρό δεν κατάπιε καθόλου νερό, δεν χτύπησε στην κολυμπήθρα. Εκανα το καθήκον μου», είπε. 

Η απολογία του πάντως δεν έπεισε τα αρμόδια εκκλησιαστικά όργανα που του επέβαλαν αργία ενός έτους.


https://www.protothema.gr/world/article/916086/rosia-papas-vaftise-toso-viaia-moro-pou-to-traumatise/