Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Δείτε ποιος και που προσπάθησε να βιάσει δυο τουρίστριες



Μέρα - μεσημέρι σκόρπισε τον πανικό σε μια πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου ένας νεαρός Έλληνας με ιστορικό σε ψυχοπάθεια, καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί σε δύο νεαρές τουρίστριες και προσπάθησε να τις βιάσει!
Οι δυο κοπέλες σώθηκαν χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων του beach bar, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επίδοξο βιαστή.

Ο νεαρός παρελήφθη από λιμενικούς, στους οποίους φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε, αλλά και ότι είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών που του προκάλεσαν σεξουαλικό αμόκ! 



Σε βάρος του, ο εισαγγελέας υπηρεσίας Ηρακλείου άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, αλλά τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, αφού πρώτα τεθεί υπό 48ωρη ψυχιατρική παρακολούθηση ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του. 

Ο εισαγγελέας επέβαλε στον δράστη και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων. Μάλιστα, διέταξε να προσκομίζει κάθε φορά στο τμήμα τις γνωματεύσεις των γιατρών.



https://www.protothema.gr/greece/article/916725/kriti-asugratitos-adras-prospathise-na-viasei-duo-touristries-se-paralia-tou-irakleiou/