Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Θανατηφόρο με θύμα 74χρονη


Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή της η 74χρονη Μαρούλλα Χριστοδούλου, από το Βουνί.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 12.05 το μεσημέρι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε η 74χρονη στον κύριο δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Πέρα Πεδιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 28χρονο και επιβάτισσα στα πίσω κάθισμα 27χρονη, όλοι από την επαρχία Λευκωσίας.
Από το δυστύχημα, το αυτοκίνητο της 74χρονης, παρέκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε παρακείμενο χαντάκι, με αποτέλεσμα η 74χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα. 
Η 27χρονη οδηγός του οχήματος, υπέστη αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.
Επίσης, η δεύτερη 27χρονη, που επέβαινε στα πίσω καθίσματα, υπέστη εσωτερική αιμορραγία και η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη. Ο 28χρονος, υπέστη κάταγμα χεριού και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου. Όλοι οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.



http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=15707