Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στην κόρη τουςΑποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη της Τουρκίας η εν ψυχρώ δολοφονίας μιας γυναίκας, της Εμινέ Μπουλούτ, μπροστά στα μάτια της κόρης της, σε καφέ, στο Κιρίκκαλε. 


Δράστης της δολοφονίας είναι ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο είχε ορίσει συνάντηση στην καφετέρια, μαζί με την κόρη της. Ο Μπαράν μαχαίρωσε 20 φορές τη σύζυγό του ενώπιον των παρευρισκομένων, αλλά και της κόρης του και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο μπαίνοντας σε ταξί. Μάλιστα, είπε στον ταξιτζή ότι είναι γεμάτος αίματα επειδή «σκότωσε ένα ζώο». Η άτυχη Εμινέ δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε. 

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης υποστήριξε ότι το έγκλημα οφειλόταν στην τιμή του, καθώς η τιμή ενός πολίτη, με βάση την τουρκική νομοθεσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό στοιχείο. «Μπορεί κάποιος να μετανιώσει εάν διακυβεύεται η τιμή του» ήταν τα λόγια του, όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, σύμφωνα με το Demirören News Agency. https://www.protothema.gr/world/article/918733/salos-stin-tourkia-andras-dolofonise-tin-proin-suzugo-tou-brosta-stin-kori-tous/