Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Δείτε γιατί τσάκωσαν 20χρονο στην Πάφο


Yπόθεση διάρρηξη σε κατάστημα, κλοπή και παράνομης κατοχής ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τη σύλληψη 20χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι μετά τις 12:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 43χρονο ότι μεταξύ της 5ης και 9ης Αυγούστου κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε διάρρηξη στο εστιατόριο του από το οποίο κλάπηκε το μεταλλικό κουτί της ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό.
Σε εξετάσεις που διεξήγαγε η Αστυνομία στην σκηνή, διαπιστώθηκε η διάρρηξη του υποστατικού και προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
Ο 20χρονος από περαιτέρω έρευνες εντοπίστηκε τα ξημερώματα σήμερα να οδηγεί αυτοκίνητο σε περιοχή στη Χλώρακα και αφού ανακόπηκε από τα μέλη της δύναμης έγινε έρευνα στο όχημα του στο οποίο εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης 0,6 γραμμάρια.
Ακολούθως ανακρίθηκε από την ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου) για τα ναρκωτικά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς.
Υπό κράτηση, ωστόσο παραμένει σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση της διάρρηξης καταστήματος και κλοπής την οποία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε