Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Μπήκε στη θάλασσα να κολυμπήσει κι εξαφανίστηκε

φώτο αρχείο 


Έρευνες διεξήγαγαν χθες βράδυ η Αστυνομία και η Λιμενική Υπηρεσία, για τον εντοπισμό 44χρονου από την Πολωνία, ο οποίος σε κατάσταση μέθης μπήκε σε θάλασσα της Λεμεσού για να κολυμπήσει και από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης λήφθηκε πληροφορία ότι 44χρονος μπήκε στη θάλασσα στην περιοχή του Μόλου, για να κολυμπήσει, ωστόσο δεν επέστρεφε, και ένας φίλος του που τον συνόδευε άρχισε να ανησυχεί, με αποτέλεσμα να κάλεσει τις Αρχές.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από τις Αρχές, ο 44χρονος παραμένει άφαντος, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας, ξανάρχισαν τις εξετάσεις.







Εντατικές έρευνες άρχισαν εκ νέου το πρωί οι Αρχές μετά την εξαφάνιση 44χρονου από την Πολωνία. Ο 44χρονος αργά χθες το βράδυ βούτηξε στη θάλασσα και δεν βγήκε στη στεριά, στην περιοχή του Μόλου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον εντοπισμό του, κινητοποιήθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης με δύτες και εθελοντές, ενώ μέλη της Αστυνομίας περιπολούν την περιοχή.
Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννης Σωτηριάδης, γίνονται σκέψεις να συνδράμει στις έρευνες και ελικόπτερο.
Υπενθυμίζεται πως, ο 44χρονος βρισκόταν στην παραλιακή περιοχή με 48χρονο ομοεθνή του από τις επτά χθες το βράδυ, όπου αφού κατανάλωσαν αλκοόλ, ο 44χρονος φόρεσε τα πέδιλά του και βούτηξε στη θάλασσά.
Στις 22:30 η αστυνομία έλαβε κλήση για την εξαφάνισή του από τον 48χρονο.



https://www.sigmalive.com/news/local/583848/kinitopoiithike-kai-to-ksed-gia-tin-eksafanisi-tou-44xronou-ston-molo-lemesou