Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τον τσάκωσαν για διάρρηξη και κλοπή


Στη σύλληψη 35χρονου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, προχώρησαν το βράδυ που πέρασε μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.20 χθες το βράδυ, ένοικος οικίας στην Λάρνακα, επιστρέφοντας στην κατοικία του, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να εξέρχονται από τον πρώτο όροφο του σπιτιού πηδώντας σε πέργολα. Οι δύο ύποπτοι στη συνέχεια πήδηξαν από την πέργολα στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί στο πόδι και να παραμείνει στο σημείο, ενώ ο δεύτερος τράπηκε πεζός σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, όπου εξακριβώθηκε ότι ο ύποπτος είναι ηλικίας 35 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Στην κατοχή του τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν διάφορα τιμαλφή και δύο ρολόγια, τα οποία σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, είχαν κλαπεί από την εν λόγω κατοικία.

Ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, υπό τη φρούρηση μελών της Αστυνομίας.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.