Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώνεται απόψε η 55η Γιορτή του Κρασιού της ΛεμεσούΤελευταία ευκαιρία σήμερα για όσους δεν επισκέφθηκαν ακόμη τη Γιορτή του Κρασιού, στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, καθώς ρίχνει αυλαία μετά από δέκα μέρες διασκέδασης και άφθονου κυπριακού κρασιού.
 
Η τελετή λήξης της γιορτής θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 από το Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου, μπροστά από τη φιγούρα του βρακά, στη νότια είσοδο.

 
Θα ακολουθήσει παράσταση με το μουσικό σχήμα ΑΝΤΑΜΑ σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι με αστικά τραγούδια από τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο. Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» σ’ ένα πανηγυρικό ξεφάντωμα με τον κόσμο.
 
Νωρίτερα, εξάλλου, στις 19:30, στο χώρο του δημοτικού κουκλοθέατρου, θα γίνει η αφήγηση του παραμυθιού «Της αλεπούς η πονηριά και του κοκόρου η γνώση»,  με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Ομάδα Παραμυθοδρομίου. Στις 20:00, στο Δημοτικό Κηποθέατρο, οι διεθνούς φήμης Κύπριοι ταχυδακτυλουργοί Χαράλαμπος, Ανδρέας και Νικόλας Λιοτατής θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. 


κυπε