Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε ποιοι και που πουλούσαν παράνομα στους δρόμους αρώματα και ρολόγια "μαϊμού"



Υπόθεση παράνομης πλανοδιοπώλησης επώνυμων αρωμάτων και ρολογιών, τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις, εξετάζει η Αστυνομία στο Παραλίμνι.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, σε συνεργασία με μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου, εντόπισαν στο Παραλίμνι, τέσσερις Ελλαδίτες, ηλικίας 24 μέχρι 34 χρονών, που είναι όλοι κάτοικοι Λεμεσού και οι οποίοι πλανοδιοπωλούσαν χωρίς άδεια.

Τα τέσσερα άτομα είχαν στην κατοχή τους και προσπαθούσαν να πουλήσουν σε περαστικούς, επώνυμα αρώματα και ρολόγια χειρός, τα οποία φαίνεται να είναι απομιμήσεις.

Η Αστυνομία προέβη σε κατάσχεση 22 αρωμάτων και 16 ρολογιών τα οποία θα παραδοθούν στο Τελωνείο για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με τη γνησιότητα τους και τον παραπέρα χειρισμό τους.

Από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε ότι εναντίον του ενός από τους τέσσερις εκκρεμούσαν τρία εντάλματα προστίμου για το συνολικό ποσόν των 505 ευρώ.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αργότερα συγγενικό του πρόσωπο εξόφλησε το ποσόν και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.



κυπε