Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα παρέμβαση του Δημάρχου ΠάφουΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.

Ούτε οι ιδιωτικές ποινικές, ούτε οι αγωγές λιβέλου, ούτε οι απειλές, ούτε οι εκφοβισμοί δεν με εμπόδισαν ή θα με εμποδίσουν από το να λέω αυτά που πίστευα και πιστεύω πως είναι η αλήθεια.


Ο κ. Δημητριάδης προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ Πάφου ότι η κατάθεση που έδωσα την 1η Μαρτίου 2016 στην οποία στηρίχτηκαν οι πρώτες συλλήψεις και η αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου, καθώς και η συμπληρωματική μου κατάθεση στην υπόθεση του ΧΥΤΑ Πάφου σε ότι αφορά το πρόσωπό του περιείχε ψευδή στοιχεία τα οποία κατέθεσα εν γνώση μου.Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, μετά από γραπτές οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας, απάντησε επίσης γραπτώς στον κ. Δημητριάδη ότι δεν προκύπτει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα εις βάρος μου και, ως εκ τούτου, η καταγγελία του αρχειοθετείται.Ο κ. Δημητριάδης, παρότι η καταγγελία του δεν βρέθηκε βάσιμη, προχώρησε με ιδιωτική ποινική.
Αυτά είναι τα γεγονότα και μιλούν από μόνα τους. Ο κάθε πολίτης ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Πάφος, 5 Σεπτεμβρίου 2016