Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

2017 Ευχές και από το Δημοτικό Σχολείο Γιόλου -Μηλιού



Γνέφοντας μέσα από ευχές στις επόμενες γενιές
2017 Ευχές και από το Δημοτικό Σχολείο Γιόλου -Μηλιού.


Στη μεγάλη γιορτή του Πάφος 2017 συμμετέχουν εκατοντάδες φορείς. οργανωμένα σύνολα, πολίτες, εθελοντές και μαθητές συμβάλλοντας μέσω των προγραμμάτων της Κοινωνικής Συμμετοχής και Ανάπτυξης, των Εθελοντών και των Σχολείων εν Δράσει στην επιτυχία της σημαντικότατης αυτής διοργάνωσης. 

Μέσα στα πλαίσια μιας κοινής δράσης για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, οργανωμένα σύνολα της Πάφου καλούν τον κόσμο της Πάφου να αποτυπώσει γραπτά τις ευχές, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του για το μέλλον της πόλης. Οι ευχές θα φυλαχθούν σε ένα μεγάλο γυάλινο κουτί και θα παραδοθούν στον πρόεδρο του Οργανισμού Πάφος 2017. 

Ανταποκρινόμενοι και σε αυτό το κάλεσμα, παιδιά και γονείς του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γιόλου- Μηλιού με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου, συμπλήρωσαν τις κάρτες της Δράσης 2017 Ευχές για την Πάφο.

 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Ευγένιος Νεοφύτου παρέδωσε σήμερα τις κάρτες στην Συντονίστρια Κοινωνικής Συμμετοχής κα Παυλίνα Φλεβοτομά ο κος Νεοφύτου διαβεβαίωσε την κα Φλεβοτομά ότι το Σχολείο θα δώσει δυναμικά το παρών του και σε άλλες δράσεις και εκδηλώσεις του φορέα ΠΑΦΟΣ 2017.