Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου

                       
"Το Σωματείο, θα συνεχίσει την κοινωνική του προφορά...!, τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

    Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα των Χειμερινών Κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου, που έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο ξενοδοχείο Ανέμη στην Κάτω Πάφο. 


Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε, τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, τον πρόεδρο των παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη και τους 85 κολυμβητές, που έδωσαν το παρών τους στην Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα και υποσχέθηκε ότι το Σωματείο , θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική του προσφορά, με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, στο άμεσο μέλλον. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την πρωτοχρονιά στα Δημοτικά Μπάνια, όπου μετά το πρωινό κολύμπι θα έχουμε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας και πολλές εκπλήξεις, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. Ο Δήμαρχος Πάφου , από την δική του πλευρά ανέφερε ότι αξίζουν πολλά μπράβο στους Χειμερινούς Κολυμβητές της Πάφου, αφού με την πλούσια δράση τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι ένα από τα πιο ενεργά Σωματεία Παγκυπρίως. 

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξεφάντωσαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους υπέροχους μουσικούς Φύτο Παστελλίδη και Δημήτρη Παπαδόπουλο, απολαμβάνοντας πλούσιο και εξαιρετικό φαγητό.