Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε ποια και που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της



Νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα εντοπίστηκε το μεσημέρι Ελληνοκύπρια ηλικίας 42 ετών και η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία η κοπέλα εδώ και μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής παρά τις επανειλημμένες αναζητήσεις από τον νονό της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ανδρες της Πυροσβεστικής που μετέβησαν στην σκηνή εισήλθαν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα αφού το διαμέρισμα της προσφυγικής πολυκατοικίας που διέμενε κοντά στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας, ήταν κλειδωμένο.
 
Με την είσοδο τους στο χώρο οι Πυροσβέστες εντόπισαν την κοπέλα να βρίσκεται νεκρή στο πάτωμα και από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας που έφτασε στη σκηνή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Η Αστυνομία εξετάζει εκ πρώτης όψεως υπόθεση αιφνίδιου θανάτου τα ακριβή αίτια του οποίου θα εξακριβωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει επί της σορού της κοπέλας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.
 
Η 42χρονη κοπέλα που ήταν ελεύθερη, ήταν δικαιούχος δημόσιου βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας και είχε εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.


κυπε