Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Αυτή είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου στην ΚύπροΣύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση η κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών διαμορφώνεται ως ακολούθως:
Επαρχία Λεμεσού:
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, στην περιοχή Τροόδους οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού. 
 
Επαρχία Μόρφου:
Οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς:
•           Κακοπετριάς – Καρβουνά
•           Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά
•           Πεδουλά – Προδρόμου
•           Προδρόμου – Τροόδους
•           Λεμίθου - Προδρόμου
Επίσης, ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, συνεχίζει να είναι κλειστός λόγω κατολίσθησης πετρών και όγκου χώματος.
 
Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές έχει ως αποτέλεσμα να διαμορφώνεται συνεχώς και η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των  οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.
Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.