Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η “Spyrou Philoxenia” προσθέτει μια ακόμα τοποθεσία στο Πήλιο με το συνεργαζόμενο ξενοδοχείο “ Aglaida Hotel & Apartments ” στη Τσαγκαράδα


ΗSpyrou Philoxenia” συνεχίζει την επέκτασή της με την προσθήκη του “Aglaida Hotel & Apartments“ που βρίσκεται στη Τσαγκαράδα Μαγνησίας.
Το ξενοδοχείο αυτό εντάσσεται στην “Spyrou Philoxenia” μετά την πρόσφατη προσθήκη του “Nymfasia Arcadia Resort” στη Βυτίνα Αρκαδίας. Το “Aglaida Hotel & Apartments” είναι το τρίτο Affiliate Member Hotel της “Spyrou Philoxenia” στο Πήλιο, μαζί με τα “Chania Palace” και “Chania Hotel” που βρίσκονται στα Χάνια.

 «Το Πήλιο ως προορισμός έχει στρατηγική σημασία για την “Spyrou Philoxenia”, δήλωσε ο Δημήτριος Σχιστοχείλης, ο Project Manager της Spyrou Philoxenia. «Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τόσο το βουνό όσο και τη θάλασσα μετατρέποντάς το έτσι σε έναν ετήσιο τουριστικό προορισμό. Ως εταιρεία, υπηρετούμε με αφοσίωση την ενδυνάμωση του τουρισμού στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς αυτό θα ηγηθεί της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Επιθυμούμαι να προωθήσουμε περισσότερο την περιοχή στις διεθνείς αγορές που παραδοσιακά αποτελούν επισκέπτες της περιοχής, όπως αυτές της Γερμανίας και της Αυστρίας, να αυξήσουμε τον αριθμό των επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, και να δώσουμε κίνητρο για ανάπτυξη στις αγορές της Ασίας και των Βαλκανίων», είπε κλείνοντας.

 «Η περιοχή εξυπηρετείται κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών από το αεροδρόμιο του Βόλου το οποίο προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα», δήλωσε ο Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia. «To Πήλιο απολαμβάνει εκπληκτικών προοπτικών  ως προορισμός διακοπών όλου του έτους.   Η δυνατότητα να πετάξει κανείς προς Βόλο, κάνει την πρόσβαση στην περιοχή πολύ πιο άνετη για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν από την Ευρώπη. Κατά την περίοδο που το αεροδρόμιο του Βόλου είναι κλειστό, οι ενδιαφερόμενοι από τις διεθνείς τουριστικές αγορές, έχουν πρόσβαση από τα αεροδρόμια της Αθήνας και  Θεσσαλονίκης», κατέληξε.

Το «Aglaida Hotel & Apartments» βρίσκεται 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Τσαγκαράδας Πηλίου και μόλις 4 χιλιόμετρα από τη βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία του Μυλοπόταμου. Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα συγκρότημα κτιρίων παραδοσιακού πηλιορείτικου αρχιτεκτονικού στυλ, προσφέροντας μια μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος,  που κόβει την ανάσα.

 Διαθέτει 33 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, όλα με ιδιωτικό τζάκι, αυτόνομες μονάδες κλιματισμού, δωρεάν WiFi, κουζινάκια και μπαλκόνια ή αυλές. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μεγάλη πισίνα και το pool bar, ενώ οι μικροί επισκέπτες μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους ξέγνοιαστοι στην παιδική πισίνα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει λιχουδιές και ελληνική κουζίνα, όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά από την περιοχή. Επίσης, μπορούν να διαμορφωθούν ειδικά γεύματα για χορτοφάγους καθώς και παιδικά μενού. Το κτίριο, το οποίο στεγάζει και το εστιατόριο, διαθέτει μια μοντέρνα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ιδανική για συναθροίσεις όπως γάμοι, εκδηλώσεις και συνέδρια. 

Πέραν των πολυάριθμων υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρονται στη περιοχή, όπως πεζοπορία, σκι, ορειβατική ποδηλασία και θαλάσσιο kayak, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τη γαλήνια ατμόσφαιρα της περιοχής, ιδανική για εναλλακτικές δραστηριότητες όπως yoga, μια και οι αποδράσεις yoga γίνονται πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια.
Λειτουργώντας σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, το “Aglaida Hotel & Apartments” διευρύνει τη σύνθεσή της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.spyrouphiloxenia.com.

Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στο «Aglaida Hotel & Apartments» μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της σελίδας  http://www.spyrouphiloxenia.com/gr/ είτε καλώντας στο τμήμα κρατήσεων της “Spyrou Hotel” στο τηλέφωνο 2106919111.