Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε σε τι οφείλεται ο θάνατος της 42χρονης στη Λάρνακα



Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος της Βασούλας Νικολάου 42 χρόνων, που βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρή στο διαμέρισμα της, κοντά στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα.

 
Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 42χρονης και σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι ο θάνατος της προήλθε «από έμφραγμα μυοκαρδίου».
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία η κοπέλα για μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής παρά τις επανειλημμένες αναζητήσεις από το νονό της, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αντρες της Πυροσβεστικής που μετέβησαν στη σκηνή εισήλθαν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα, αφού το διαμέρισμα της προσφυγικής πολυκατοικίας στην οποία που διέμενε, ήταν κλειδωμένο.
 
Με την είσοδο τους στο χώρο οι Πυροσβέστες εντόπισαν τη Βασούλα Νικολάου να βρίσκεται νεκρή στο πάτωμα και από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, που έφτασε στη σκηνή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.



κυπε