Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Σε δεκάδες κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική



Σε 25 κλήσεις για βοήθεια , 8 πυρκαγιές , 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Αισχύλου, στο Δάλι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή με τρία οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.46. Η πυρκαγιά ήταν στη στέγη και προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και 2 αναπνευστικές συσκευές.

Επίσης λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην οδό Σπύρου Κυπριανού, Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ομάδα διάσωσης και δύο οχήματα. Τέσσερα άτομα απελευθερώθηκαν από 2 οχήματα με τη χρήση σανίδας. Αφού ακινητοποιήθηκαν, τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του νοσοκομείου στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού.

Επίσης λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε όχημα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ήταν σε τζάκι και επηρεάστηκε γυψοσανίδα και υπνοδωμάτιο οικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και 2 αναπνευστικές συσκευές. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής κατασκευής τζακιού.



κυπε