Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Οι πυροβολισμοί χτύπησαν δύο αυτοκίνητα στη Γεροσκήπου



Τα δύο οχήματα του 50χρονου που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία του  φέρεται να έπληξαν οι δύο πυροβολισμοί που ρίφθηκαν σήμερα τα ξημερώματα από αγνώστους στην Γεροσκήπου .


Οι έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία σε συνοικία της Γεροσκήπου όπου ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί επανήρχισαν από νωρίς σήμερα το πρωί.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου διαφάνηκε πως ο ένας πυροβολισμός ρίφθηκε στο όχημα του γιου του 50χρονου και ο δεύτερος πυροβολισμός στο όχημα της συζύγου του.

Ο 50χρονος κάτοικος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα σήμερα, ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί εναντίον της οικίας του. 

Επίσης ανέφερε πως μετά την ρίψη των πυροβολισμών αντιλήφθηκε διπλοκάμπινο όχημα χρώματος άσπρου να απομακρύνεται από την περιοχή.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή, για επιτόπιες εξετάσεις, ωστόσο στην διάρκεια της νύχτας δεν βρέθηκαν σημάδια από  σφαιρίδια κυνηγετικού ή βολίδων στους τοίχους του σπιτιού.

Από την πρώτη στιγμή η περιοχή αποκλείστηκε και οι έρευνες επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας. 

Σημειώνεται πως από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε ζημιά στο πισινό προφυλακτήρα του ενός οχήματος και στο μπροστινό του δεύτερου.

Ανακρινόμενος ο 50χρονος αλλά και η οικογένεια του ανέφεραν πως δεν έχουν διαφορές με κανέναν



kype