Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Όλα τα νεότερα για το θάνατο του Ρουμάνου στη Λάρνακα



Οι τοξικολογικές εξετάσεις από τα βιολογικά υγρά που παραλήφθηκαν από τη σορό του 28χρονου Ρουμάνου, που εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρός από τη σύζυγο του στην τουαλέτα του διαμερίσματος τους στη Λάρνακα, αναμένεται να καταδείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 
Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους η νενομισμένη νεκροτομή στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας επί της σορού του νεαρού.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε ότι «παραλήφθηκαν βιολογικά υγρά από τη σορό και θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις» που αναμένεται να καταδείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 
Γύρω στις 21.10 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, από γυναίκα από τη Ρουμανία ότι εντόπισε μέσα στη τουαλέτα του  διαμερίσματος όπου διαμένει στη Λάρνακα, νεκρό τον σύζυγο της , ηλικίας 28 ετών.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και εντόπισαν κοντά στο νεκρό άνδρα δύο σύριγγες, έναν αναπτήρα και στον κάλαθο αχρήστων της τουαλέτας ένα κουτάλι που περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία.
 
Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέβη στη σκηνή και νοσηλευτής διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός στον άνδρα ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.
 
Η Αστυνομία απέκλεισε ο θάνατος του άνδρα να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις και αναλύσεις όλα τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν μέσα στη τουαλέτα.



kype