Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Νέες υποθέσεις κυβείας και ηλεκτρονικού τζόγου



Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος και Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
          Επίσης, από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 40 φίσιες.  
          Παράλληλα, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν χθες το απόγευμα,  έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν για ηλεκτρονικό τζόγο.
Στο υποστατικό εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο θαμώνες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.
 
Επίσης, τα ξημερώματα σήμερα στην Πάφο, σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντοπίστηκαν έντεκα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.
Τα πιο πάνω πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 276 φίσιες.
          Οι εξετάσεις συνεχίζονται.