Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 33χρονο



'Άνδρας από τη Ρουμανία, ηλικίας 33 χρόνων συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής από όχημα και παράνομη κατοχή περιουσίας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11 χθες το πρωί καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, από γυναίκα ιδιοκτήτρια οχήματος που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της, ότι εντός του οχήματος είχε στη θέση του συνοδηγού τη τσάντα της.
 
Άγνωστο πρόσωπο έσπασε το παράθυρο του συνοδηγού του αυτοκινήτου και άρπαξε τη τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν πιστωτικές κάρτες, μία ανοικτή επιταγή και πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
 
Οι πιστωτικές κάρτες ακυρώθηκαν από την ιδιοκτήτρια τους ενώ περίοικοι έδωσαν στην Αστυνομία, που έσπευσε στην σκηνή, περιγραφή του υπόπτου.
 
Γύρω στις δύο χθες το μεσημέρι η γυναίκα εντόπισε στη περιοχή ένα πρόσωπο που ομοίαζε με το άτομο της περιγραφής και ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, συνέλαβαν το άγνωστο πρόσωπο και το μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.
 
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον άγνωστο εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και η ανοικτή τραπεζική επιταγή, ενώ με τη συγκατάθεση του ερευνήθηκε η κατοικία του όπου εντοπίστηκαν μερικές από τις πιστωτικές κάρτες της παραπονούμενης.
 
Εντός της οικίας εντοπίστηκε επίσης ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 20 σκευάσματα με άγνωστη γκρι ουσία βάρους δέκα περίπου γραμμαρίων που παραλήφθηκαν από την ΥΚΑΝ και εστάλησαν για εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για ναρκωτική ουσία.  
 
Σήμερα αναμένεται να γίνει από την Αστυνομία άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.



κυπε