Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Κομμωτήριο στη Λεμεσό τυλίχτηκε στις φλόγες



Πυρκαγιά ξέσπασε τα χαράματα σε κομμωτήριο στη Λεμεσό, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 25ης Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 26ης  Δεκεμβρίου 2016 η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε  σε 15 κλήσεις για βοήθεια , έξι πυρκαγιές, επτά ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις .

Η ώρα 00.45 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε κομμωτήριο στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας στην γωνιά Πέτρου Τσίρου και Φιλοπάππου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 3 οχήματα και η ώρα 01.44 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά το κομμωτήριο έπαθε εκτεταμένες ζημιές και επίσης από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιά έπαθε και η τοιχοποιία πάνω από το κομμωτήριο. Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων  και αριθμός  αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Επίσης, η ώρα 03.35 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο απέναντι από την οικία του ιδιοκτήτη στην Ανθούπολη. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.44 Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.



κυπε