Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα για εκλογή κοινοταρχών σε Αναδιού και Αξύλοι



Διεξήχθησαν οι επαναληπτικές εκλογές   στην εκλογική περιφέρεια Πάφου για την ανάδειξη κοινοταρχών στις κοινότητες Αναδιού και Αξύλου που ισοψήφησαν στις Δημαρχιακές /Κοινοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 χθες το πρωί και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 18:00 το απόγευμα

Σύμφωνα με την Έφορο Εκλογικής της εκλογικής περιφέρειας Πάφου Μαίρη Λάμπρου στην κοινότητα Αναδιού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 10 εγγεγραμμένοι εκλογείς από τους 20 ενώ και τα δέκα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα και υπέρ του Σάββα Χατζησάββα ο οποίος επανεκλέγεται στην προεδρία της κοινοτικής αρχής Αναδιού .

Σχετικά με τους επτά εκλογείς της κοινότητας Αναδιού που παρέδωσαν τα εκλογικά τους βιβλιάρια την Πέμπτη η κ.Λάμπρου ανέφερε πως δεν προσήλθε κανένας να ψηφίσει .

Η ανθυποψήφια του.Σάββα Χατζησάββα  στην κοινότητα Αναδιού  Μαρία Ανδρονίκου αν και δεν απέσυρε την υποψηφιότητα της δεν προσήλθε ούτε η ίδια να ψηφίσει, ανέφερε η Έφορος Εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Πάφου.

Στην κοινότητα Αξύλου από τους 71 εγγεγραμμένους εκλογείς ψήφισαν 61 εκ των οποίων τα 60 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 0 λευκά και 1 άκυρο. 

Η κ.Λάμπρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι 29 ψήφους έλαβε ο Ηλίας Ηλία νυν κοινοτάρχης  και 31 ψήφους ο Χρυσάνθου Φώτης Γεώργιος  ο οποίος εκλέγεται νέος κοινοτάρχης στην κοινότητα Αξύλου.



κυπε