Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο



Η βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι έντονες βροχές σε περιοχές της επαρχίας Πάφου επηρεάζουν σημεία του οδικού δικτύου, σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατούσε στις 6.30πμ την Παρασκευή, οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα, λόγω της χιονόπτωσης στην περιοχή του Τροόδους.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά εξαιρετικά ολισθηροί, είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά και Προδρόμου – Πλατρών.

Εξάλλου, αρκετοί δρόμοι στις ορεινές περιοχές έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δρόμους Καλού Χωριού Ορεινής – Μαχαιρά – Κιονιών, Παραμύθας – Καλού Χωριού, Ζωοπηγής – Κάτω Μύλου, Σαϊττά – Καρβουνά, Άλασσας – Τριμίκλινης, Καλού Χωριού – Αγρού και Αγρού - Χανδριών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας στις 7.40πμ, εξάλλου, στις περιοχές Στρουμπιού και Πόλης Χρυσοχούς της επαρχίας Πάφου, έχει μαζευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα λόγω έντονων βροχοπτώσεων. Παράλληλα, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


κυπε