Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο ανήλικους στη Λεμεσό



Στη σύλληψη δύο 16χρονων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων.

          Όλα ξεκίνησαν από την παρατηρητικότητα πολίτη, ο οποίος γύρω στη 1π.μ. σήμερα, είδε και αναγνώρισε σε δρόμο της Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγελθεί χθες ως κλοπιμαίο, να οδηγείται από 16χρονο. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 16χρονο οδηγό του.
          Στην κατοχή του 16χρονου, εντοπίστηκε μετά από έρευνα μια δέσμη με οκτώ κλειδιά οχημάτων διαφόρων τύπων. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον και δεύτερου 16χρονου, ενώ οι δύο νεαροί, φέρονται να σχετίζονται με άλλες δύο υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων που κλάπηκαν στη Λεμεσό, τον τελευταίο μήνα.
          Από περαιτέρω αξιολόγηση των υπό εξέταση στοιχείων, τα άλλα δύο κλοπιμαία αυτοκίνητα, εντοπίστηκαν σε δρόμο στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στα δύο οχήματα, εντοπίστηκαν διάφορα είδη ψαρέματος, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, εργαλεία και μια ασημένια καδένα λαιμού.
          Εναντίον των δύο 16χρονων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.