Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε την προθεσμία πληρωμής τελών και φόρων στο Δήμο Πάφου



Σε ειδικές διευθετήσεις έχει προχωρήσει ο Δήμος Πάφου λόγω των Γιορτών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου όπως δεν λειτούργησαν χθες Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.


Σε σχέση με την πληρωμή των δημοτικών τελών και φόρων ο Δήμος Πάφου πληροφορεί πως ως προθεσμία πληρωμής της επαγγελματικής άδειας ( επαγγελματικού φόρου) , της άδειας επαγγελματικής στέγης και του τέλους αποκομιδής σκυβάλων για τα επαγγελματικά υποστατικά για το 2016, ορίστηκε η 31η Ιανουαρίου.

Η διευθέτηση ,όπως αναφέρεται, ισχύει τόσο για τις πληρωμές που γίνονται στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών, όσο και για τις πληρωμές που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (www.pafos.org.cy), καθώς επίσης και για τις πληρωμές μέσω ταχυδρομικών επιταγών που θα ταχυδρομηθούν μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου του 2017.

Η πληρωμή των εν λόγω τελών και φόρων στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών ( γωνία Μιχαήλ Κυπριανού και Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου) θα γίνεται από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 08:00 π.μ. και 1:00 μ.μ.

Επιπρόσθετα συνεχίζει η ανακοίνωση, λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο λογισμικό σύστημα του Δήμου, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου θα διενεργούνται εισπράξεις μέχρι τις 11:00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής στις 31 Ιανουαρίου του 2017, θα επιβάλλεται στα πληρωτέα ποσά προσεπιβάρυνση 10%,σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. 

Επίσης η προθεσμία, πληρωμής του τέλους αποκομιδής των οικιακών σκυβάλων παρατάθηκε εκ νέου μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2017. Η διευθέτηση ισχύει μόνο για τις πληρωμές που θα γίνονται στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών και τις πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου ( www. Pafos.org.cy)

Επισημαίνεται ότι μετά την εκπνοή της προθεσμίας πληρωμής θα επιβάλλεται στα πληρωτέα ποσά προσεπιβάρυνση 10% ,σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. 

Όσον αφορά τα συνεργεία αποκομιδής σκυβάλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου επανήρχισαν κανονικά σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος το Δημοτικό συμβούλιο και η Δημοτική Υπηρεσία της Πάφου εύχονται στους κατοίκους τηςπόλης και της Επαρχίας κάθε καλό στο Νέο Έτος



κυπε