Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε ποιον, που και ποιοι επιτέθηκαν και λήστεψαν



Δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας επιτέθηκαν την Τετάρτη, λίγο πριν τα μεσάνυκτα, εναντίον 51χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Λάρνακα και αφού τον κτύπησαν, του άρπαξαν τσαντάκι που περιείχε τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους 1.300 ευρώ περίπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 51χρονος, εκ των ιδιοκτητών εστιατορίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, μετέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα τραυματισμένος στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ανέφερε ότι λίγο πριν τα μεσάνυκτα έκλεισε το εστιατόριο και περπατούσε μόνος του καθ’ οδόν προς το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 51χρονου, σε κάποια στιγμή δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας και είχαν καλυμμένα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Οι δύο άγνωστοι κρατούσαν επίσης ρόπαλα με τα οποία κτύπησαν τον 51χρονο αρκετές φορές και του άρπαξαν τσαντάκι που κρατούσε και περιείχε τις εισπράξεις της ημέρας. Μετά την κλοπή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο 51χρονος εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου Λάρνακας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα αριστερού χεριού και αρκετά τραύματα στο κεφάλι στα οποία του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.



κυπε