Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οκτώ μέρες υπό κράτηση ανήλικη και 49χρονος Ελληνοπόντιος από την Πάφο



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο ατόμων, μίας 17χρονης και ενός Ελληνοπόντιου 49 χρόνων, αμφότεροι από την Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στον Κόρνο και κλοπής.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από ιδιοκτήτη κατοικίας στο παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον Κόρνο, ότι επιστρέφοντας στο σπίτι του εντόπισε αναμμένα φώτα και έναν άγνωστο άνδρα με μια νεαρή κοπέλα να εξέρχονται από την κατοικία.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν εντός του οχήματος του ιδιοκτήτη της κατοικίας να βρίσκεται μια ανήλικη κοπέλα από την Πάφο.
 
Επίσης εντός του οχήματος βρίσκονταν διάφορα αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να διαφύγει πριν την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή.
 
Στο χώρο εντοπίστηκε επίσης ένα όχημα ο ιδιοκτήτης του οποίου κατήγγειλε ότι κλάπηκε στις 18 Ιανουαρίου από ανοικτό χώρο στη Λεμεσό όπου και διαμένει.
 
Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, ο άνδρας είναι Ελληνοπόντιος ηλικίας 49 ετών από την Πάφο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε αργά χθες βράδυ ύστερα από καταδίωξη.
 
Ο 49χρονος και η 17χρονη οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.



kype