Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε σε τι οφείλεται η φωτιά στο κομμωτήριο



Επαγγελματικές αντιζηλίες φαίνεται να κρύβονται πίσω από την υπόθεση εμπρησμού σε κομμωτήριο στη Λεμεσό.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης η φωτιά σύμφωνα και με τις εξετάσεις τόσο της αστυνομίας όσο και της πυροσβεστικής υπηρεσίας φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Οι εμπρηστές όπως ανέφερε αφού παραβίασαν την έξοδο κινδύνου του υποστατικού από την εξωτερική μεριά εισήλθαν εντός του κομμωτηρίου και περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη το εσωτερικό του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 00:45 ότι υπάρχει πυρκαγιά σε κομμωτήριο στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας στην γωνιά Πέτρου Τσίρου και Φιλοπάππου στη Λεμεσό. 

Ανταποκρίθηκε αμέσως ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 3 οχήματα και η ώρα 01:44 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. 

Από την πυρκαγιά το κομμωτήριο έπαθε εκτεταμένες ζημιές και επίσης από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιά έπαθε και η τοιχοποιία πάνω από το κομμωτήριο. 

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και αριθμός  αναπνευστικών συσκευών. Στο σημείο εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη ενώ στην κατάθεση του ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι δεν έχει διάφορες με κανένα. Η αστυνομία σύμφωνα με τον κ.Σωτηριαδη στρέφει τις έρευνες της σε επαγγελματικές αντιζηλίες.
 
Το υποστατικό καλύπτεται από ασφάλεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αξιολογούνται μαρτυρίες που πιθανόν να οδηγήσουν στα ίχνη των εμπρηστών



kype