Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε που σημειώθηκαν κατολισθήσεις λόγω βροχών



Ο δρόμος Σπήλια – Σαράντι είναι κλειστός για όλα τα οχήματα λόγω νέων κατολισθήσεων, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι και ο δρόμος από το γεφύρι του Τζελεφού προς το χωριό Αρμίνου, λόγω των βροχοπτώσεων.


Επίσης κλειστός λόγω κατολισθήσεων, είναι ο δρόμος Πλατρών – Τροόδους, στο σημείο του Ψηλού Δέντρου, προστίθεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, στις 11.00πμ. Οι οδηγοί που επιθυμούν να μεταβούν στο Τρόοδος, από τον πιο πάνω δρόμο, καλούνται να το πράξουν διασχίζοντας το χωριό των Πλατρών.

Ο δρόμος αυτός, όπως και οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Την ίδια στιγμή, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, έχουν καταστεί επικίνδυνοι οι δρόμοι Μανδριών – Αγίου Νικόλα, Παραμύθας – Καλού Χωριού, Τριμίκλινης – Λάνιας – Άλασσας, Πλατρών – Μονιάτη, Κακοπετριάς – Καρβουνά και Κακοπετριάς – Pinewood - Πεδουλά.

Το ίδιο ισχύει και για τους δρόμους Κακοπετριάς – Σπηλιών – Λαγουδερών, Πεδουλά- Pinewood - Προδρόμου, Προδρόμου – Λεμύθου – Παλιόμυλου – Αγίου Δημητρίου, Πεδουλά – Κύκκου, Μουτουλλά – Πεδουλά και Καλοπαναγιώτη – Γερακιών - Κύκκου.



κυπε