Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ρουμάνος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του



'Άνδρας από τη Ρουμανία ηλικίας 28 ετών, εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρός από τη σύζυγο του στο αποχωρητήριο του διαμερίσματος τους στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.10 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία από γυναίκα από τη Ρουμανία ότι εντόπισε μέσα στο αποχωρητήριο του  διαμερίσματος όπου διαμένει στη Λάρνακα, νεκρό τον σύζυγο της , ηλικίας 28 ετών.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και εντόπισαν κοντά στο νεκρό άνδρα δύο σύριγγες, έναν αναπτήρα και στον κάλαθο αχρήστων του αποχωρητηρίου ένα κουτάλι που περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία.
 
Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέβη στη σκηνή και νοσηλευτής διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός στον άνδρα ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.
 
Η Αστυνομία απέκλεισε ο θάνατος του άνδρα να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις και αναλύσεις όλα τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν μέσα στο αποχωρητήριο.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Ρουμάνου θα εξακριβωθούν κατά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το πρωί από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.



κυπε