Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Παγετός και κατολισθήσεις προς το Τρόοδος



Με ελαφρά χιονόπτωση ξύπνησε σήμερα Τρόοδος. Το οδικό δίκτυο της περιοχής παρουσιάζει κάποια προβλήματα, λόγω παγετού και κατολισθήσεων. 

 
Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα. Κλειστός για όλα τα οχήματα είναι και ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, λόγω κατολίσθησης μεγάλου όγκου χώματος.
 
Οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου και Κάμπου – Ορκόντα, λόγω κατολισθήσεων, έχουν καταστεί επικίνδυνοι. 
 
Οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Κακοπετριάς (Pinewood), είναι ολισθηροί λόγω παγετού.
 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.
 
Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.



κυπε