Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος στην Κύπρο σήμεραΑσθενής ψηλή πίεση θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.