Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Προσωποκρατήσεις

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.



          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα μονοήμερης κράτησης εναντίον 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, απάτης και κλοπής.

          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.


Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 17 – 30 Μαΐου, 2017, διαρρήχθηκε εξοχική κατοικία που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκαν διάφορα ηλεκτρικά είδη και οινοπνευματώδη ποτά, καθώς και ένα όπλο τύπου Φλομπέρ, όλα συνολικής αξίας 2.350 ευρώ.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.   
 
Συλλήψεις
Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, μέθης, πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.
          Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 49χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, απάτης και κλοπής.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ