Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο



Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.
 
 Σήμερα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο τις απογευματινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  στα ορεινά και στο εσωτερικό.  
Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι,  ασθενείς, 3  Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 25  στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 17  στα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 15  στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
 Τη ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αν και κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.