Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Πνιγμός Ρωσίδας τουρίστριας στην Αγία ΝάπαΣε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος τουρίστριας από τη Ρωσία ηλικίας 64 χρόνων, η οποία εντοπίστηκε χθες το απόγευμα να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Νησί της Αγίας Νάπας και μία ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι Ρωσίδα ηλικίας 64 χρόνων είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική.
 
Η γυναίκα είχε εντοπιστεί να επιπλέει αναίσθητη στη θάλασσα στη περιοχή Νησί στην Αγία Νάπα και λίγο πριν τις επτά το βράδυ ο επί καθήκοντι ιατρός της κλινικής διαπίστωσε ότι η 64χρονη ήταν νεκρή.  
 
Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφτασε για διακοπές στη Κύπρο από τις 14 Μαΐου και θα αναχωρούσε στις 28 του μήνα.
 
Σήμερα διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η νενομισμένη νεκροψία στη σορό της 64χρονης από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ο θάνατος της οφείλεται «σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού».κυπε