Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.  
Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι,  ασθενείς 3  μποφόρ,  και τοπικά το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί μέχρι το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 27  στα παράλια και στους 25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 16  στα παράλια και στους 13  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή,  τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή