Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Λαμπάδιασε αποθήκη στη Λεμεσό



Φωτιά σε φοινικόδεντρα, που άναβε τα ξημερώματα άγνωστος, στη δυτική Λεμεσό, επεκτάθηκε σε υποστατικό αποθήκης τελωνειακής αποταμίευσης, που βρίσκεται στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προκαλώντας ζημιές σε προϊόντα και αυτοκίνητα.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 1.50 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος έθεσε φωτιά σε μια φοινικιά που βρίσκεται στην οδό Σερίφου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στην ίδια περιοχή, δυο ακόμη φοινικιές, που εφάπτονταν της περίφραξης της αποθήκης, τυλίχθηκαν στις φλόγες.
 
Η φωτιά επεκτάθηκε σε τσίγκινο υποστατικό της αποθήκης τελωνειακής αποταμίευσης και για την κατάσβεση της κλήθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας κατέβαλαν προσπάθειες να την περιορίσουν πριν επεκταθεί.
 
Από τη φωτιά, που τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα, καταστράφηκαν προϊόντα που βρίσκονταν αποθηκευμένα στο χώρο, όπως τσάντες, καφέδες και αλκοολούχα και ενεργειακά ποτά, που προορίζονταν για καταστροφή, καθώς ήταν ληγμένα.
 
Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε δυο οχήματα που φυλάσσονταν στο χώρο και που ανήκουν σε Ε/κ και σε Ολλανδή.
 
Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα σε μια προσπάθεια εντοπισμού τεκμηρίων και μαρτυρίας, που να οδηγούν στην ταυτότητα του δράστη.



kype