Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο



Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευµατινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.
Οι άνεµοι το πρωί θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως την Πέµπτη.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.