Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Άστραψε και βρόντηξε ο Μάριος Θεοδοσίου



Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής με επιστολή που έστειλε προς τον Δήμο Πάφου την προηγούμενη εβδομάδα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο δήμος χειρίζεται τα κέντρα αναψυχής.

Συγκεκριμένα στην επιστολή ο ΣΙΚΑΠ καταγγέλλει ότι έχει στοχοποιηθεί από τον Δήμο ενώ τον καλεί πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια να ενημερώνει προηγουμένως την ηγεσία του Συνδέσμου. 


Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πάφος ο Αναπληρωτής πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Μάριος Θεοδοσίου είπε ότι ο Δήμος Πάφου αγνοεί τον ΣΙΚΑΠ ενώ διαλέγεται με μέλη του Συνδέσμου χωρίς να ενημερώνεται η ηγεσία. 

Ο κ. Θεοδοσίου τόνισε ότι ο ΣΙΚΑΠ ουδέποτε υποστήριξε την παρανομία ή τις αυθαίρετες επεκτάσεις για να εξηγήσει ότι όλες οι κατασκευές που έγιναν στο παραλιακό μέτωπο έχουν γίνει με σχέδια κατατεθειμένα στο κτηματολόγιο ενώ αρκετά από αυτά είναι συγχρηματοδοτούμενα με προγράμματα της Ε.Ε. 

Ο κ. Θεοδοσίου είπε επίσης ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Δήμου ενώ οποιαδήποτε πληροφορία λαμβάνουμε πρόσθεσε είναι από τους τροχονόμους του Δήμου οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε αγγελιοφόρους. 

Ο κ. Θεοδοσίου είπε ότι σήμερα ο Σύνδεσμος έχει συνάντηση με τον Νομικό του Σύμβουλο για να δει πως θα αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση ενώ σε περίπτωση που ο δήμος αποφασίσει μονομερώς να προχωρήσει σε αποξήλωση των κατασκευών που έχουν γίνει ο ΣΙΚΑΠ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση δυναμικά και αποτελεσματικά.