Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τραγουδώ για την Πόλη μου, από τους μαθητές των Σχολείων Εν Δράσει...

Το Σάββατο μεγάλη εκδήλωση, στην Πλατεία Δημαρχείου. 
Μια πολύ ωραία εκδήλωση ετοιμάζουν, για τους μαθητές της Πάφου, οι δασκάλοι των Σχολείων Εν Δράσει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017.
Σύμφωνα με την Ντία Γερμανού ,την  Μαρία Χατζησοφοκλέους και    τον Φοίβο Τρύφωνος, η δράση θα γίνει το Σάββατο 27 Μαίου 2017, στις 17.00 στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου και θα περιλαμβάνει παρέλαση μαθητών των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων με την συνοδεία της μπάντας του Μουσικού Λυκείου στην Λεωφόρο Μακαρίου. 
Οι μαθητές όλων των σχολείων της Πάφου θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της πόλης, κρατώντας σημαίες από όλες τις χώρες και σημαίες με το λογότυπο του Πάφος 2017. 
Η παρέλαση θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου, όπου το κάθε σχολείο θα παρουσιάσει και ένα τραγούδι της επιλογής του, το οποίο αντικατοπτρίζει τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της πόλης μας. 
Ταυτόχρονα στην πλατεία θα εκτίθενται έργα των μαθητών(καμβάδες, πανό), τα οποία υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της δράσης "Πως ονειρεύομαι την πόλη μου".