Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Πάφος. Δείτε ποιος και γιατί κατευθύνθηκε απειλητικά προς το αυτοκίνητό των γειτόνων του


Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ επανέρχεται στο Γολγοθά που ζει οικογένεια Ε/κ στην Πάφο και έχει να κάνει με την οχληρία που επικρατεί στην διπλανή από τη δική τους, οικία.
Το απόγευμα απειλήθηκε η ζωή τριών μελών της οικογένειας από επικίνδυνη οδήγηση του γείτονά τους.  

Σήμερα το απόγευμα στις 18.15, όπως μας κατήγγειλε η οικογένεια των Ε/κ, βγήκε στο δρόμο με το αυτοκίνητο για να κατευθυνθεί προς την Κάτω Πάφο  και επέβαιναν σε αυτό ο σύζυγος , η γυναίκα και η κόρη. 

Μόλις βγήκαν από το πάρκινγκ και έστριψαν προς το δρόμο, ξαφνικά από την αντίθετη κατεύθυνση  εμφανίστηκε ο αλλοδαπός γείτονάς τους, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του.  

Μόλις αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας των Ε/κ γειτόνων του, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το αυτοκίνητό τους, περνώντας στα 10 με 15 εκατοστά από δίπλα τους και κοιτώντας τους προκλητικά.

Η οικογένεια φανερά τρομοκρατημένη επικοινώνησε με την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Όπως μας είπαν, δεν θα σταματήσει  το θέμα εκεί, διότι μιλάμε πλέον για ξεκάθαρη απειλή. Οι άνθρωποι κινδυνεύουν και ζητούν προστασία από την αστυνομία.

Όλα αυτά προκύπτουν γιατί ζητούν,  ο γείτονάς τους να σταματήσει να μετατρέπει την αυλή του σπιτιού του, που ενοικιάζει, σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων, δημιουργώντας οχληρία. Ένα πρόβλημα που χρονολογείτε και μέχρι τώρα δεν έχει βρει λύση.

Διερωτόμαστε, οι Αρχές του κράτους τι κάνουν γι’ αυτό το περιστατικό; Τι κάνουν για την κατάσταση που επικραττεί στη συγκεκριμένη γειτονιά;  Επιτρέπουν να περνά αυτό το δράμα μια οικογένεια Ε/κ, χωρίς να υπάρχει καμιά ουσιαστική παρέμβαση; Πόσα ακόμη θα αντέξουν αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν χάσει τον ύπνο τους και κινδυνεύουν;


Έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς αλλά ο Γολγοθάς συνεχίζεται και προσλαμβάνει διαστάσεις.  

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρακολουθεί, δημοσιοποιεί και θα επανέλθει.