Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τους τσάκωσαν με κάνναβη



Δύο πρόσωπα συνέλαβε την Παρασκευή στη Λεμεσό για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.


Οδηγός του οχήματος, ήταν 30χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνοδηγός και 29χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.
Με την ανακοπή του οχήματος, ο 29χρονος εξήλθε του αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο, με τη ρήψη προειδοποιητικών πυροβολισμών από τους αστυνομικούς, έγινε κατορθωτή η ανακοπή του.

Στον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 29χρονου, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1,110 γραμμαρίων περίπου, ενώ εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας. Στον χώρο όπου ανακόπηκε το όχημα, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, θαμμένες στο έδαφος, τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 630 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 29χρονου και του 30χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 29χρονος, φέρεται να ομολόγησε ότι ποσότητα κάνναβης, βάρους 125 γραμμαρίων, που είχε εντοπιστεί σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, στις 17 Μαΐου 2017, από μέλη της Αστυνομίας, του ανήκει. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.



κυπε