Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Τον τσάκωσαν με κάνναβη



Ενας 43χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη χθες βράδυ ύστερα από εντοπισμό σε υποστατικό του στη Λάρνακα, ποσότητας 328 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ μεταξύ των ωρών 20.00 – 20.50 μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε συνεργείο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών που βρίσκεται στη Λάρνακα, ιδιοκτησίας 43χρονου από τη Λάρνακα.
 
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 43χρονο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που φορούσε και περιείχε ένα χειροποίητο τσιγάρο με βιομηχανοποιημένο καπνό αλειμμένο με πράσινη ξηρή φυτική ύλη.
 
Ο 43χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα  της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και  παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
 
Σε έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της ΥΚΑΝ στο συνεργείο του και σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε πέντε ξεχωριστές συσκευασίας 328 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρια.
 
Κατά την είσοδο των μελών της ΥΚΑΝ στο χώρο, με τον 43χρονο βρισκόταν 34χρονος από τη Ξυλοτύμπου, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε εναντίον του.
 
Ο 43χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και παραδέχθηκε την διάπραξη μέρους των υπό διερεύνηση αδικημάτων.
 
Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.  



κυπε