Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Έκλεψαν το πορτοφόλι ηλικιωμένης



Κλοπή – Παράνομη κατοχή περιουσίας. 
Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 76χρονη, η κλοπή του πορτοφολιού της το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων, την Τραπεζική της κάρτα, ενώ όπως διαπίστωσε, η κάρτα χρησιμοποιήθηκε πέντε φορές για διάφορες αγορές, καθώς και για αναλήψεις, για το συνολικό ποσό των €1.660.

 Έγιναν, επίσης επιπλέον απόπειρες χρήσης της κάρτας, οι οποίες ήταν ανεπιτυχείς. 
 Την ίδια μέρα, υπάλληλος Συνεργατικού Ιδρύματος, αντιλήφθηκε 53χρονη, η οποία προσπαθούσε να κάνει ανάληψη από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, χωρίς να το πετυχαίνει και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία.
Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν την 53χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 186 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα παράνομης κατοχής περιουσίας.
Στη συνέχεια, ανακρινόμενη η ύποπτη φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη της κλοπής της κάρτας, ενώ ανάφερε ότι κατάπιε μία χρυσή  καδένα και μία χρυσή λίρα και για το λόγο αυτό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Η 52χρονη, συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα και σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.
 
 
Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.