Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Υπό κράτηση για ξυλοδαρμό



Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου οχήματος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη χθες στις 5 το πρωί στην περιοχή Πολεμιδιών.
 

Ο 25χρονος μερικές ώρες πριν την πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή  στους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου 23 ετών, οι οποίοι μετέβαιναν στην Αγία Νάπα για δουλειά, ενεπλάκη σε καυγά.
 
Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Γιάννη Σωτηριάδη ο 25χρονος, φέρεται να είχε κτυπήσει οδηγό ταξί στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
 
Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ο οδηγός ταξί, ο 25χρονος οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα όταν ο οδηγός ταξί του κόρναρε και τότε ο ύποπτος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και τον κτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
 
Εντός του οχήματος επέβαιναν ακόμη δυο πρόσωπα σύμφωνα με την αστυνομία.
 
Ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών του ΓΝΛ όπου του έγιναν ιατρικές εξετάσεις.  
 
Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το οποίο συνεδρίασε στην ιδιωτική κλινική διέταξε την κράτηση του για περίοδο 5 ημερών για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσια εξύβριση, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, χωρίς άδεια κυκλοφορίας



κυπε