Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Λοχίας της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημαΚαθοριστικά είναι τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή Ε/κ λοχία της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, ο οποίος εντοπίστηκε χθες σε φλεγόμενο όχημα, σε ανοιχτό χώρο στο Δασάκι της Άχνας, με τις αρχές των Βάσεων να δηλώνουν πως δεν σχολιάζουν οτιδήποτε αφορά την υπό διερεύνηση υπόθεση.

 
Κληθείς από το ΚΥΠΕ να αναφερθεί στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΒΒ, Sean Tully, είπε πως οι αρχές των Βάσεων επιβεβαιώνουν απλώς ότι ένα πρόσωπο εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημα, ωστόσο δεν μπορούν, σε αυτό το στάδιο, να αναφέρουν οτιδήποτε σε σχέση με την υπόθεση.
 
Ο κ.Tully δεν θέλησε επίσης να σχολιάσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μαζί με συνάδελφο του, καθώς εκκρεμεί έρευνα για ενέργειες τους.
 
Εν τω μεταξύ, η κατάσταση του λοχία κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς νοσηλεύεται στην Μοναδικά Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έχοντας εγκαύματα σε περισσότερο από το 80% του σώματος του.κυπε